>30 jaar ervaring

Carine Traen, de zaakvoerster van Cheops Skincare, heeft meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd in gelaatsverzorging en ze heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd in het oplossen van problemen voor het gelaat en het decolleté

Een rustige, aangename omgeving en een one-on-one benadering zijn absolute prioriteit bij deze behandelingen.

Zowel voor dames- als herenverzorgingen kan u bij Cheops Skincare terecht.

Cheops Skincare gelooft niet in snelle, agressieve “wondermethodes”, maar kiest resoluut voor een doordachte, op maat uitgewerkte, en gepersonaliseerde behandeling die op termijn het béste resultaat oplevert.

Om met de nodige passie voor de betere resultaten op een niet-invasieve manier naar een mooiere huidtoestand te komen. Ongeacht het huidprobleem of de leeftijd.

> Producten

Mila d’Opiz

De cosmetica van Mila d’Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt en wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen.  Het streven naar een hoge kwaliteit, efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven, hebben een paar jaar geleden geresulteerd in een ISO9001- en ISOdis9002-certificatie, die een duidelijke indicatie vormen voor de werkwijze en het gedachtegoed van deze cosmeticagigant. Zij hebben zelfs ook de kwalificatie om farmaceutische producten af te vullen. Met deze gesofisticeerde apparatuur behoren zij tot de top van cosmeticaproducenten. 

Say “I DO” to a beautyful skin 

Het volledige programma, biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat, zodat er steeds een resultaat naar ieders tevredenheid wordt bereikt. 

Het Mila d’Opiz aanbod bestaat uit gelaatsverzorging voor elke persoon tussen 12 en 99+ jaar, met eender welk huidtype of huidprobleem. Speciale vochtcomplexen, vitamine complexen, anti-aging ingrediënten,… Mila d’Opiz biedt voor elk wat wils, ook op vlak van texturen, geuren en kleuren ! 

Germaine de Capuccini

Advanced anti-aging sun treatment

Wist je dat Zonnebrandcréme de beste anti-aging behandeling is ? 
365 dagen per jaar biedt Germaine de Capuccini bescherming tegen het zonlicht. 

Het is bewezen dat 75% van de tekenen van huidveroudering wordt veroorzaakt door zonnestraling.
De ultraviolette (UVA, UVB & IR-4)  stralen dringen door tot in de kern van de cel en veranderen hun genetische code. Deze onherstelbare schade hoopt zich jaar na jaar op, zoals op een “ harde schijf “.

De huid heeft een “ zonnegeheugen “, waar alle schade die is opgelopen tijdens de kindertijd en adolescentie wordt bewaard.

Op volwassen leeftijd wordt die zichtbaar in:
– Rimpels
– Ouderdomsvlekken
– Slappe en gevoelige huid 

Overtuig uzelf van het nut van bescherming tegen de zon !

Mediderma – SeSDERMA

Mediderma is een vooruitstrevend medisch-cosmetisch merk, voor elk wie huidverbetering belangrijk vindt.

De Sesderma producten vallen onder de noemer ‘Paramedische Cosmetica’. Deze cosmetica kan ingezet worden in kuurvorm. Zodat men een non-chirurgische ingreep creëert op de huid.

Het assortiment bevat cosmetische oplossingen om op een niet-invasieve manier resultaten te behalen op vlak van anti-aging, rimpelvulling, huidversteviging,… Wat Mediderma echter nog steeds uniek maakt op de wereldmarkt is de mogelijkheid om sterke anti-aging ingrediënten en zelfs peels door middel van nanotechnologie in de huid te brengen. Dit laat toe om formules met veel lagere concentraties te creëren, met minder irritaties e.d. tot gevolg, maar met een even goed resultaat en meer comfort voor de klant !

Mediderma  “Listening to your skin“

Intense research wordt in de labo’s van Mediderma uitgevoerd, wat moet beantwoorden aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor er voortdurend nieuwe producten – met bewezen resultaat – worden ontwikkeld voor de groeiende dermatologische en cosmetische markt.

SeSDERMA Nanotechnology
Dermatologisch huidverzorgingsprogramma, aangewend voor:
– Cosmetische behandelingen
– Photo Ageing
– Chronologische Ageing
– Littekens
– Een stap terug in het huid-verouderingsproces.

La Biosthetique Paris

De natuur ontvouwt al haar ongebreidelde krachten. Deze levert steeds de inspiratie voor een gedurfde en eigenzinnige, speelse  look, voor een steeds vernieuwende seizoensmake-up collection.
 
La Biosthetique Paris biedt met zijn 90% natuurlijke, exclusieve bestanddelen de perfecte Look voor ieders karakteristieke uitstraling. 

Utsukusy

Natuurlijk verzorg je je huid elke dag met de beste producten. Je wilt toch graag een mooie, stralende huid. Utsukusy is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse behandeling en resultaat is gegarandeerd!

Utsukusy huidverzorgingsproducten combineren traditionele Japanse schoonheidsrituelen met state-of-the-art technologie. Met natuurlijke ingrediënten, op zorgvuldige wijze geproduceerd en streng op kwaliteit getest, ben je verzekerd van een heerlijk schoonheidsproduct.

.