> Definitieve ontharing met Ultra VPL

U kan bij Cheops Skincare ook terecht voor een definitieve ontharing via de VPL … (voluit Variable Pulsed Light-technologie) die via lichtflitsen de haarfollikel vernietigt zodat de haren niet meer kunnen terug groeien. Omdat er steeds een deel van de haren in rustfase is, moet de behandeling herhaald worden tot alle haartjes verdwenen zijn.

Met het Energist VPL toestel kunnen alle zones behandeld worden, van de bovenlip over de benen tot de bikinilijn.

Ook mannen met een zware haargroei op de rug, de nek of de handen, vinden steeds vaker de weg naar Cheops Skincare.

Definitieve ontharing via VPL is volkomen pijnloos en gaat snel omdat verschillende haren tegelijk kunnen behandeld worden. Een bijkomende voordeel van deze ontharingsmethode is dat er geen ontstekingen meer voorkomen door ingegroeide haren, wat vaak gebeurt bij scheren, harsen of epileren met het pincet of met de klassieke ontharingsapparaatjes. Bovendien is de huid egaler van teint na de ontharing sessies.

Voor een optimaal resultaat is het aangeraden om enkele weken voor de ontharing niet meer te zonnen. Het systeem werkt immers met lichtflitsen, waardoor het belangrijk is dat de huid niet gebruind is.

Carine Traen geeft u graag gepast advies zodat elke ontharing in de beste omstandigheden kan gebeuren, wat leidt tot mooie en blijvende resultaten.

.