Cheops SkinCare maakt gebruik van diverse technieken en technologische apparatuur die hun doeltreffendheid absoluut bewezen hebben.

> Venus Swan: Innovatieve Face Shaping zonder chirurgie

Venus Swan is een uniek systeem door de combinatie van 2 technieken. Door middel van de (MP²)-technologie levert het toestel een combinatie van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid. Op die manier creëer je een dichte en uniforme warmtematrix in de huid, waardoor je volgende resultaten kan bereiken:

– Verhoogde synthese van collageen, verkorting van collageenvezels
– Verlengde levensduur van fibroblasten
– Nieuwe aanmaak fibroblasten, capillairen
– Lipolyse

Strakkere huid zonder chirurgie

De Venus Swan is dé cosmetische ontwikkeling op vlak van niet-chirurgische face-shaping. Het is de eerste behandeling die je specifiek voor verstrakking kan toepassen. Klanten hoeven niet meer te denken aan pijnlijke chirurgische liftings, maar kunnen nu kiezen voor een risicoloze, aangename behandeling, die je zelfs tijdens je middagpauze kan toepassen. De behandeling kan gebruikt worden voor verschillende esthetische problemen. Je kan spectaculaire resultaten bereiken op gelaat en hals, een unieke verjongingsbehandeling. In de eerste plaats wordt de huid strakker, maar men gaat er ook frisser uitzien met minder rimpels.

Wie bezorgd is over de veiligheid van een behandeling met de Venus Swan, kan gerust op twee oren slapen. In de geneeskunde gebruikt men al jaren radiofrequentie en magnetische pulsen om huidproblemen op te lossen. Zelfs deze ultra-vernieuwende combinatie van multipolaire stroom en elektromagnetische golven is al enkele jaren volledig aanvaard op de medische markt, met een verbluffend resultaat van 500 toestellen op 1 jaar tijd op de Amerikaanse medische markt. Deze technologieën zijn dan ook uitvoerig getest, hebben een zeer uitgebreide databank met bewijsvoering én beschikken over alle nodige goedkeuringen (FDA, CE,…). 

Snel resultaat 

Het aantal behandelingen varieert natuurlijk van persoon tot persoon, net zoals elke behandeling op zich, op maat van de klant wordt uitgevoerd. Dat is logisch, geen enkele huid is dezelfde en reageert dus bijgevolg niet op dezelfde manier. Gemiddeld zijn 6 à 8 behandelingen voldoende om de huid van gelaat en hals er weer strak te laten uitzien. Voor het lichaam rekent men op 8 à 10 behandelingen. De consument ziet evenwel resultaat vanaf de eerste behandeling.

Na het beëindigen van een behandelkuur wordt er in overleg met de klant bepaald wat zij verder van de Venus Swan verwachten. Ofwel gaat deze voor onderhoud van het behaalde resultaat, dan wordt er om de 6-weken een onderhoudsbehandeling uitgevoerd. Wenst de klant echter de huid nog verder op te bouwen, dan kan er ook gekozen worden voor een maandelijkse opvolging. Al dan niet in combinatie met andere technologieën. 

Deze techniek mag het hele jaar door worden toegepast, ook tijdens de zonrijke zomermaanden.

> LED Tri-wave -Therapie voor diverse huidproblemen

DERMALUX™ LED
DERMALUX™ TRI-WAVE LED-FOTOTHERAPIE VERJONGT, HERSTELT EN REVITALISEERT ELKE (PROBLEEM)HUID

Wat is het?

DermaluxTM LED Fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren bij het behandelen van een grote variëteit aan huidproblemen, zonder ongemak of hersteltijd.

Vanaf de eerste behandeling geeft Dermalux™ de huidcellen opnieuw energie zodat een vale huid er weer fris gaat uitzien. Uiteraard zal een behandelkuur betere en langdurige resultaten geven door op een natuurlijke manier de huidverjonging te stimuleren en de herstelprocessen te activeren. Dit leidt tot een vitale en energieke huid die er algemeen gezonder uitziet. LED bevordert de celvernieuwing, en is de oplossing voor tal van huidproblemen.

Dermalux™ LED therapie is daardoor de ideale ondersteunende techniek voor elke medische procedure waarbij huidproblemen worden behandeld.

Hoe werkt het?

DermaluxTM Tri-Wave maakt gebruik van 3 klinisch bewezen golflengtes: rood (633nm), onzichtbaar NIR (830nm) en blauw (415nm) licht met een welbepaalde energie-output, intensiteit en dosis. De drie kleuren kunnen afzonderlijk of gecombineerd ingezet worden, waardoor ze elk apart een foto-biologisch proces in de huid en in de huidcellen uitlokken.

Elke lichtkleur heeft een zeer specifieke werking

Rood licht geeft cellen en hun onderdelen weer energie, laat deze weer optimaal werken.
– Verder verhoogt het de hydratatie van de huid
– Versterkt de capillairen
– Activeert het ATP
– Stimuleert collageenproductie
– Werkt anti-bacterieel
– Vermindert fijne lijntjes en rimpels
– Kalmeert roodheid en irritatie

Onzichtbaar NIR licht optimaliseert de werking van de celmembranen, verbetert de celcommunicatie.
– Versnelt het genezingsproces van de huid met 80 %
– Stimuleert elastine
– Vermindert pigment
– Voorkomt blijvende littekens enz…

Blauw licht werkt anti-bacterieel en specifiek bacteriedodend op de P. Acnes bacterie.
– Verder is het sebum regulerend 
– Positieve effecten op psoriasis
– Eczeem en dermatitis

Het resultaat voor de klant:
Een effectieve en zeer veilige behandeling voor een groot aantal huidproblemen zoals: veroudering, acné, Rosacea, Eczeem, Psoriasis, brandwonden en PDT. De perfecte ondersteuning voor elke andere medische huidbehandeling omdat LED het herstelproces bespoedigt en het resultaat opmerkelijk verbetert.

De lichttherapie is ook heilzaam in geval van Psoriasis. Veel mannen hebben last van Psoriasis ter hoogte van de haarlijn. Al talrijke Cheops Skincare-klanten hebben baat gehad bij deze lichttherapie. Ook jongeren met acné zien een gevoelige verbetering onder invloed van de LED lichttherapie. Zelfs bij heling van wonden, na een medische ingreep of na een esthetische ingreep door bvb een plastisch chirurg, kan LED-therapie de littekenvorming merkelijk verbeteren. Cheops Skincare werkt dan ook vaak samen met chirurgen en dermatologen om zo tot een bevredigend en langdurig resultaat te komen.

Aangewezen bij:
– Fijne en diepe Rimpels
– Huidverslapping
– Couperose
– Pigmentatie 
– Psoreasis 
– Wondheling, brandwonden
– Chirurgische wonden & littekens
– Laserresurfacing
– Rosacea
– Acné

> Skin Analyser… weet wat ùw huid nodig heeft !

Koop nooit meer het foute product voor ùw huid!

De Skin Analyser voert een snelle en objectieve analyse uit van uw huidtype. Daarnaast maakt deze tool het mogelijk om passend advies te geven op het gebied van verzorging en de beste producten voor een mooie en gezonde huid.

De Skin Analyzer brengt 30 jaar ervaring in verkoop en cosmetica samen en stelt ons in staat om u niet alleen onmiddellijk de juiste producten aan te bevelen, maar ook om de resultaten te volgen.

Maak een afspraak en kom langs voor een juiste huid- of visagie-diagnose met onze Skin Analyser en wij geven u gepersonaliseerd, maar vrijblijvend schoonheidsadvies.

> Aquarenew: huidhydratatie en cellulaire vernieuwing

Carine Traen, de vrouw achter het schoonheidsinstituut Cheops Skincare, heeft al jarenlange ervaring in gelaatsverzorging en mag gerust een experte genoemd worden in verjongingsbehandelingen voor het gelaat en het decolleté. 

DE VOORDELEN ZIJN GROOT, DE RESULTATEN FANTASTISCH!

Hydrabrasie; is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. 

Aquarenew is een hydrabrasietechniek waarbij de kracht van vocht gecombineerd wordt met huidexfolliatie en lichte suctie.
De behandeling start met een “droge“ diamond dermabrasie, waarbij eerst de dode huidcellen, opgestapeld op het huidoppervlak, worden verwijderd. Daarna volgt de collageenbehandeling met fijne huidpolijsting, die de huid verder reinigt en krachtig hydrateert.

Deze techniek is aangewezen bij:
– Onzuivere en vale huid
– Zwarte punten
– Deshydratatie
– Fijne en diepere rimpels
– Pigmentstoring
– Zonbeschadigde huid
– Anti-aging

Het  aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de huidconditie en van het gewenste resultaat.
Reeds na één behandeling is een immens verschil zichtbaar. Voor een optimaal resultaat of bij een probleemhuid wordt een kuur van 6 behandelingen aanbevolen. 
Om het beste resultaat te bereiken is ook de juiste thuisverzorging erg belangrijk. De hydrabrasie levert fantastisch resultaat en zeker indien deze wordt gecombineerd met Led Tri-wave.

> Medische – Esthetische behandelingen 

Door synergie tussen de cosmeceuticals van Mediderma en de allernieuwste technologische Medische-Esthetische apparatuur, in combinatie met geavanceerde therapieën, worden indrukwekkende en duurzame resultaten bereikt. 

Werkelijk een stap terug in het verouderingsproces van uw huid met de nieuwste Nanotechnology. 

Vooral geschikt als voor- en nazorg bij chirurgische en medische behandelingen.

Of als opvolging van allergieën, couperose of Rosacea…

> Nanopore

Met de Nanopore Stylus introduceert Mediderma de laatste nieuwe ontwikkeling in de huidtherapie op de internationale medische markt. 

Nanopore Stylus is een non-invasief, elektrisch, cutanisch, microneedling apparaat dat een antwoord biedt op verschillende huidproblemen: 
– Rimpels
– Hyperpigmentatie
– Fotoveroudering
– Verslapping
– Verwijde poriën
– Striemen
– Littekens
– Acné
– Wallen en donkere kringen
– Hypopigmentatie
– Couperose
– Liften oogleden

Nanopore Stylus kan ook ingezet worden op elk deel van het lichaam, zelfs de meest gevoelige zones zoals ogen, lip en nek. Nanopore Stylus biedt een oplossing voor alle problemen die traditioneel met manuele rollers worden geassocieerd. (pijn, traag herstel, infecties, allergieën,..). Het apparaat omvat een digitale controle eenheid en steriele Titanium naaldmodules (voor éénmalig gebruik).

RESULTATEN zijn verbluffend:
– Gepersonaliseerde behandelingen met aangepaste thuisverzorging
– Verzekert huidverbetering
– Verhoogt transepidermale penetratie
– Verbetert de celcommunicatie

COLLAGEEN INDUCTIE 

Mediderma ontwikkelde de nanotechnologische serums, die een perfecte aanvulling is op de Nanopore behandelingen. De verschillende serums worden gemengd tot een ideale cocktail om een optimaal resultaat te bereiken voor elk huidprobleem. 
Door micro-stimulatie  wordt de transdermale infusie van de nanotechnologische  serums verhoogd op epidermaal en dermaal niveau. Deze Serums herstellen de dermale matrix. Ze zijn samengesteld uit verschillende Growth Factors (volgens huidprobleem), en verrijkt met een krachtige combinatie van hydraterende en actieve ingrediënten.

Doordat ze ingekapseld zijn in stabiele nanosomen, kunnen ze makkelijk doordringen tot in de diepere huidlagen, waardoor hun efficiëntie verzekerd wordt.

Nanopore technologie kan gecombineerd worden met andere huidverbeteringstechnieken, in het instituut. 
Uiteraard worden deze behandelingen met de nodige thuisverzorgingsproducten geadviseeerd. 

> Esthetische – Chemische  Peelings 

Pas na een huidanalyse en eerste kennismaking met uw huid kan er een Esthetische Peeling uitgevoerd worden. Hiervoor biedt Mediderma de oplossing. Mediderma is een sterk vooruitstrevend medisch-cosmetisch merk.

Het assortiment bevat cosmetische oplossingen om op een niet-invasieve manier resultaten te behalen op vlak van anti-aging van gelaat en lichaam, rimpelvulling, huidversteviging,… Wat Mediderma echter nog steeds uniek maakt op de wereldmarkt is de mogelijkheid om sterke anti-aging ingrediënten en zelfs peels door middel van nanotechnologie in de huid te brengen. Dit laat toe om formules met veel lagere concentraties te creëren. Met minder irritaties e.d. tot gevolg, maar met een even goed resultaat en meer comfort voor de klant !

Intense research wordt in de labo’s van Mediderma uitgevoerd, wat moet beantwoorden aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor er voortdurend nieuwe producten – met bewezen resultaat – worden ontwikkeld voor de groeiende dermatologische en cosmetische markt.

Mediderma biedt oplossingen voor:
– Photo-ageing en chronologische huidveroudering
– Fijne lijntjes en diepe rimpels
– Pigmentproblemen
– Couperose en Rosacea
– Hydratatie problemen
– Acné
– Striemen en littekens
– …

Mediderma is de ideale aanvulling op een klassieke verzorging, een must-have voor het beste resultaat. Wegens hun zachte karakter kan een zure of chemische peeling van Mediderma bij iedereen worden toegepast.

.