DERMALUX™ LED DERMALUX™ TRI-WAVE LED-FOTOTHERAPIE VERJONGT, HERSTELT EN REVITALISEERT ELKE (PROBLEEM)HUID

Wat is het?

DermaluxTM LED Fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren bij het behandelen van een grote variëteit aan huidproblemen, zonder ongemak of hersteltijd.

Vanaf de eerste behandeling geeft Dermalux™ de huidcellen opnieuw energie zodat een vale huid er weer fris gaat uitzien. Uiteraard zal een behandelkuur betere en langdurige resultaten geven door op een natuurlijke manier de huidverjonging te stimuleren en de herstelprocessen te activeren. Dit leidt tot een vitale en energieke huid die er algemeen gezonder uitziet. LED bevordert de celvernieuwing, en is de oplossing voor tal van huidproblemen.

Dermalux™ LED therapie is daardoor de ideale ondersteunende techniek voor elke medische procedure waarbij huidproblemen worden behandeld.

Hoe werkt het?

DermaluxTM Tri-Wave maakt gebruik van 3 klinisch bewezen golflengtes: rood (633nm), onzichtbaar NIR (830nm) en blauw (415nm) licht met een welbepaalde energie-output, intensiteit en dosis. De drie kleuren kunnen afzonderlijk of gecombineerd ingezet worden, waardoor ze elk apart een foto-biologisch proces in de huid en in de huidcellen uitlokken.

Elke lichtkleur heeft een zeer specifieke werking

Rood licht geeft cellen en hun onderdelen weer energie, laat deze weer optimaal werken.
– Verder verhoogt het de hydratatie van de huid
– Versterkt de capillairen
– Activeert het ATP
– Stimuleert collageenproductie
– Werkt anti-bacterieel
– Vermindert fijne lijntjes en rimpels
– Kalmeert roodheid en irritatie

Onzichtbaar NIR licht optimaliseert de werking van de celmembranen, verbetert de celcommunicatie.
– Versnelt het genezingsproces van de huid met 80 %
– Stimuleert elastine
– Vermindert pigment
 Voorkomt blijvende littekens enz…

Blauw licht werkt anti-bacterieel en specifiek bacteriedodend op de P. Acnes bacterie.
– Verder is het sebum regulerend
– Positieve effecten op psoriasis
– Eczeem en dermatitis

Het resultaat voor de klant: Een effectieve en zeer veilige behandeling voor een groot aantal huidproblemen zoals: veroudering, acné, Rosacea, Eczeem, Psoriasis, brandwonden en PDT. De perfecte ondersteuning voor elke andere medische huidbehandeling omdat LED het herstelproces bespoedigt en het resultaat opmerkelijk verbetert.

De lichttherapie is ook heilzaam in geval van Psoriasis. Veel mannen hebben last van Psoriasis ter hoogte van de haarlijn. Al talrijke Cheops Skincare-klanten hebben baat gehad bij deze lichttherapie. Ook jongeren met acné zien een gevoelige verbetering onder invloed van de LED lichttherapie. Zelfs bij heling van wonden, na een medische ingreep of na een esthetische ingreep door bvb een plastisch chirurg, kan LED-therapie de littekenvorming merkelijk verbeteren. Cheops Skincare werkt dan ook vaak samen met chirurgen en dermatologen om zo tot een bevredigend en langdurig resultaat te komen.

Aangewezen bij:
– Fijne en diepe Rimpels
– Huidverslapping
– Couperose
– Pigmentatie
– Psoreasis
– Wondheling, brandwonden
– Chirurgische wonden & littekens
– Laserresurfacing
– Rosacea
– Acné