Innovatieve Face Shaping zonder chirurgie

Venus Swan is een uniek systeem door de combinatie van 2 technieken. Door middel van de (MP²)-technologie levert het toestel een combinatie van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid. Op die manier creëer je een dichte en uniforme warmtematrix in de huid, waardoor je volgende resultaten kan bereiken:

– Verhoogde synthese van collageen, verkorting van collageenvezels
– Verlengde levensduur van fibroblasten
– Nieuwe aanmaak fibroblasten, capillairen
– Lipolyse

Strakkere huid zonder chirurgie

De Venus Swan is dé cosmetische ontwikkeling op vlak van niet-chirurgische face-shaping. Het is de eerste behandeling die je specifiek voor verstrakking kan toepassen. Klanten hoeven niet meer te denken aan pijnlijke chirurgische liftings, maar kunnen nu kiezen voor een risicoloze, aangename behandeling, die je zelfs tijdens je middagpauze kan toepassen. De behandeling kan gebruikt worden voor verschillende esthetische problemen. Je kan spectaculaire resultaten bereiken op gelaat en hals, een unieke verjongingsbehandeling. In de eerste plaats wordt de huid strakker, maar men gaat er ook frisser uitzien met minder rimpels.

Wie bezorgd is over de veiligheid van een behandeling met de Venus Swan, kan gerust op twee oren slapen. In de geneeskunde gebruikt men al jaren radiofrequentie en magnetische pulsen om huidproblemen op te lossen. Zelfs deze ultra-vernieuwende combinatie van multipolaire stroom en elektromagnetische golven is al enkele jaren volledig aanvaard op de medische markt, met een verbluffend resultaat van 500 toestellen op 1 jaar tijd op de Amerikaanse medische markt. Deze technologieën zijn dan ook uitvoerig getest, hebben een zeer uitgebreide databank met bewijsvoering én beschikken over alle nodige goedkeuringen (FDA, CE,…).

Snel resultaat

Het aantal behandelingen varieert natuurlijk van persoon tot persoon, net zoals elke behandeling op zich, op maat van de klant wordt uitgevoerd. Dat is logisch, geen enkele huid is dezelfde en reageert dus bijgevolg niet op dezelfde manier. Gemiddeld zijn 6 à 8 behandelingen voldoende om de huid van gelaat en hals er weer strak te laten uitzien. Voor het lichaam rekent men op 8 à 10 behandelingen. De consument ziet evenwel resultaat vanaf de eerste behandeling.

Na het beëindigen van een behandelkuur wordt er in overleg met de klant bepaald wat zij verder van de Venus Swan verwachten. Ofwel gaat deze voor onderhoud van het behaalde resultaat, dan wordt er om de 6-weken een onderhoudsbehandeling uitgevoerd. Wenst de klant echter de huid nog verder op te bouwen, dan kan er ook gekozen worden voor een maandelijkse opvolging. Al dan niet in combinatie met andere technologieën.

Deze techniek mag het hele jaar door worden toegepast, ook tijdens de zonrijke zomermaanden.