Huidhydratatie en cellulaire vernieuwing

Carine Traen, de vrouw achter het schoonheidsinstituut Cheops Skincare, heeft al jarenlange ervaring in gelaatsverzorging en mag gerust een experte genoemd worden in verjongingsbehandelingen voor het gelaat en het decolleté.

DE VOORDELEN ZIJN GROOT, DE RESULTATEN FANTASTISCH!

Hydrabrasie; is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling.

Aquarenew is een hydrabrasietechniek waarbij de kracht van vocht gecombineerd wordt met huidexfolliatie en lichte suctie. De behandeling start met een “droge“ diamond dermabrasie, waarbij eerst de dode huidcellen, opgestapeld op het huidoppervlak, worden verwijderd. Daarna volgt de collageenbehandeling met fijne huidpolijsting, die de huid verder reinigt en krachtig hydrateert.

Deze techniek is aangewezen bij:
– Onzuivere en vale huid
– Zwarte punten
– Deshydratatie
– Fijne en diepere rimpels
– Pigmentstoring
– Zonbeschadigde huid
– Anti-aging

Het  aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de huidconditie en van het gewenste resultaat. Reeds na één behandeling is een immens verschil zichtbaar. Voor een optimaal resultaat of bij een probleemhuid wordt een kuur van 6 behandelingen aanbevolen. Om het beste resultaat te bereiken is ook de juiste thuisverzorging erg belangrijk. De hydrabrasie levert fantastisch resultaat en zeker indien deze wordt gecombineerd met Led Tri-wave.