Nanopore Stylus

Met de Nanopore Stylus introduceert Mediderma de laatste nieuwe ontwikkeling in de huidtherapie op de internationale medische markt.

Nanopore Stylus is een non-invasief, elektrisch, cutanisch, microneedling apparaat dat een antwoord biedt op verschillende huidproblemen:

– Rimpels
– Hyperpigmentatie
– Fotoveroudering
– Verslapping
– Verwijde poriën
– Striemen
– Littekens
– Acné
– Wallen en donkere kringen
– Hypopigmentatie
– Couperose
– Liften oogleden

Nanopore Stylus kan ook ingezet worden op elk deel van het lichaam, zelfs de meest gevoelige zones zoals ogen, lip en nek. Nanopore Stylus biedt een oplossing voor alle problemen die traditioneel met manuele rollers worden geassocieerd. (pijn, traag herstel, infecties, allergieën,..). Het apparaat omvat een digitale controle eenheid en steriele Titanium naaldmodules (voor éénmalig gebruik).

RESULTATEN zijn verbluffend:
– Gepersonaliseerde behandelingen met aangepaste thuisverzorging
– Verzekert huidverbetering
– Verhoogt transepidermale penetratie
– Verbetert de celcommunicatie

COLLAGEEN INDUCTIE 
Mediderma ontwikkelde de nanotechnologische serums, die een perfecte aanvulling is op de Nanopore behandelingen. De verschillende serums worden gemengd tot een ideale cocktail om een optimaal resultaat te bereiken voor elk huidprobleem. 
Door micro-stimulatie  wordt de transdermale infusie van de nanotechnologische  serums verhoogd op epidermaal en dermaal niveau. Deze Serums herstellen de dermale matrix. Ze zijn samengesteld uit verschillende Growth Factors (volgens huidprobleem), en verrijkt met een krachtige combinatie van hydraterende en actieve ingrediënten.

Doordat ze ingekapseld zijn in stabiele nanosomen, kunnen ze makkelijk doordringen tot in de diepere huidlagen, waardoor hun efficiëntie verzekerd wordt.

Nanopore technologie kan gecombineerd worden met andere huidverbeteringstechnieken, in het instituut. 
Uiteraard worden deze behandelingen met de nodige thuisverzorgingsproducten geadviseeerd.